onsdag 5 april 2017

Bokrecension:Kråkslottet, av: Eva Christina Johanson/ Recension: Marika Frykholm

Jag håller på och läser en jättespännande spökhistoria som heter: " Kråkslottet"; av  barn och vuxenboksförfattarinnan: Eva Christina Johanson.

" Kråkslottet" en barnbok och en spökhistoria som handlar om en flicka som heter Viva som ska tillbringa en del av sitt sommarlov hos sin 25- åriga syster Vicks ute på landet där Vicks har köpt ett hus som Viva tycker ser ut som ett riktigt kråkslott.


Väl framme så visar det sig att Vivas stora- syster Vicks måste jobba en hel del extra för att kunna betala räkningar och sådant även om Vicks egentligen drömmer om en framtid som låtskrivare så tvingas hon jobba på servicehus för att få ihop det till hushållet.


Under tiden som Viva lämnas åt sig själv då inte Vicks kan vara med lär hon känna grannpojken som är i hennes ålder som berättar att Vivas syster Vicks nya hus har en mystisk historia. Viva hittar också bland en massa kvarglömda saker i en trädgårsbod en massa kvarlämnade saker från en flicka som tydligen har bott i Kråkslottet som hette My. En dam som inte lever längre som hette Charlotte Silver hör tydligen också ihop med huset Kråslottets historia.


Jag tycker att; " Kråkslottet" av Eva Christina Johanson är en mycket spännande bok som jag varmt vill rekommendera alla att läsa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar